Lampen op maat

Lampen regelrecht uit eigen ontwerpstudio


Lampa Daire bestaat sinds 1985 en houdt zich bezig met het ontwerpen van lampen en het produceren hiervan. Het leveren van verlichtingsarmaturen van elk gewenste maat. 'Geen lamp op maat is te groot voor ons'.

 

Onze verlichtingsarmaturen worden in eigen atelier met de hand vervaardigd en worden in diverse materialen gemaakt zoals chroom, nikkel, messing gepolijst, oude messing en donker bruin. 

 

Het aanbod heeft een tijdloos karakter, gevarieerd van klassiek tot nieuwste trend (led) verlichting. Voor een indruk kunt u via deze site enkele verlichting ontwerpen bekijken.

Fabriek informatie

 

Onze armaturen zijn voorzien van Europese fittingen en diverse kwaliteitskeurmerken. 

Mits materialen voorradig zijn kunnen wij zeer snelle levertijden hanteren.

 

Dankzij onze eigen werkplaats kunnen wij naast de verlichtingsarmaturen die in onze catalogus staan desgewenst armaturen op maat en of ontwerpen leveren, waardoor u als detaillist uw verkoopmogelijkheden kun uitbreiden. 

 

Denk hierbij aan o.a. hoge- en lage plafonds. Ook horeca of project inrichter, hotelverlichtingsplan ook als particulier bent u met uw verlichtingsplan, eventueel met onze ontwerpen, van harte welkom. 

 

Wij nodigen u graag uit in onze verlichting design studio.

Wij nodigen u graag persoonlijk uit met ons kennis te komen maken via een bezoek aan de werkplaats. Ook kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers die in het bezit zijn van diverse showmodellen en uitgebreide fotomateriaal. 

lampen op maat, xxl verlichting, Lampa-daire
Designverlichting, lampen op maat
Lampen op maat gemaakt